Post by femsdescompmeti on Feb 3, 2022 16:50:26 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık noktaları ▞▞▞
▞▞▞ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu 2022 version ▞▞▞
Ç çok güzel bir oyun tavsiye ederim
Real Steel Boxing Champions Apk oyun indir Club kathi ...
Güzel oyun ama kontroller çok aşağılayıcı
İyi olan yapay zekayı sinirlendirdiler, ancak bazı özellikleri hala eksik. Uygulamadan çıkmadan bir dövüşten nasıl çıkamayacağınız ve gore'u nasıl etkinleştirip devre dışı bırakamayacağınız gibi. Ayrıca daha fazla kan eklediyseniz, ancak gore için etkinleştirme devre dışı bırakma seçeneğine sahip olsaydınız sevinirim. Oyunda olmayan basit şeyler. Ve AI hala çok güçlü.
Maçlar çok kısa ve kolay oyüzden 2 puan kırm
Botu vurmaya çalıştığımda o kadar kötü ki bota bile vurmadı ve oyunda çok fazla reklam var ve botlar çok op
Cöcuklar indirmeyin krediye 💰 para gidiyor iksjsnsnsnsmsmsmsmsnssnajsjuaj sjsjsjsj düşüşün wsjsjsjs
O kadar rezil bir inşaat yapıyorsunuz ki yazık adam bize 10 metre uçuyoruz biz vuruyoruz adam yerine düşüyü yapmak için oyun yapmayın
Süper harika oyun, Ama tek bir büyük sorun, ülke bayrağımı seçemiyorum ve oyun biraz yavaş ve yumruk atmayı özlüyor ✊ dövüşürken, bazı iyileştirmeler gerekiyor ve sonra oyun süper doper hit olacak ... Teşekkürler
Bu sadece çöplük, 40 turdan sonra çok az para toplarsınız, 240 dolar gibi alırsınız, ayrıca adaletsizdir çünkü sadece seviyenizle savaşamazsınız, bu yüzden aptal dengesizliği birinci seviye karakter olursunuz ve sadece 23. seviye karakter tarafından fırlatılırsınız. kontroller özensiz zayıf, hedefleme sistemi de berbat, arkamda biri olacaktı ve 50 fit gibi diğer kişi hedefleniyor ama arkamdaki ahbap değil bu oyun sadece çöp, grafikler temiz ve ayrıca kazanmak için bir ödeme
3 seviyedeyse çok zor .....😑
Bu oyunun yumrukları çok kapalı Eldivenlerim vardı ve bir oyuncuyu yumrukladım ve düştüler, sonra bana vurdular ve uçacaktım. Bu da defalarca oldu. Ben de etrafa bakamıyorum bu yüzden bu bir yıldız ama bunları düzeltirseniz bu oyun çok iyi olurdu.
Bu oyun harika biliyorum ama kaç tane reklam göreceğim sıkıcı ve eğer o "reklam yok" a tıklasam kredi kartı çok sıkıcı diyorlar bu yüzden bu oyuna 2 yıldız veriyorum.
Tatava yapmayın eğlenceyi de vuruyor avcılar diye bağırmak de yok
Dövüş Oyunları İndir - Program İndir Full PC Ve Android Apk
Xbox Oyunları Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! En ucuz Xbox Oyunları ... Platform: Xbox One, Oyun Türü: Aksiyon, Disk: Blu-Ray Disc (BD).
Zorunlu reklamlardan hoşlanıyorsanız, bu bok sizin bokunuzdur! Karısının herhangi bir şeyden şikayet etmesini dinlemek kadar eğlenceli. Hayır teşekkürler.
Köprüyü geçemiyorum Çok zor AI'lar çok güçlü ve beni uçuruyorlar ve 5. güce geçmek için bir reklam izliyorum ve yine de köprüyü geçemiyorum oyununu düzelt lütfen 😃😃🥺🥺🥺 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
APK Dayı'dan hileli oyun apk dosyalarını, uygulama apk dosyalarını bedava full indir. ... Shadow Fight 2 2.17.1 Sonsuz Para Hileli Mod Apk indir
Bu oyun bir efsane
Cœkkkkk güzellik
Kolay kontrol, komik grafikler, en iyi komik oyun, freefire pubg gibi çevrimiçi çok oyunculu oyunlardan daha iyi, lütfen onu çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olarak güncelleyin ve arkadaşlarla oynamamıza izin verin
Kötü kontroller bir şakaydı ve insanları vurmaya çalışmak neredeyse imkansız.
AI neden bu kadar güçlü ve beni bir kez ve tamamen iyi bir oyun için kuruyor ama bu Oyun korkunç lütfen düzeltin
Kolayca platformdan düşersiniz, ancak bir saldırı yaptığınızda zeminde kayarlar.
Bu oyun için teşekkür eder misiniz lütfen saldırır mısınız saldırıyı 2020'den düzenlediniz mi lütfen eski saldırıları geri koyabilir misiniz lütfen bugün ve her savaşa başladığımda hazırım çok hızlı başlıyor
Yüklicem ücretlimi
En iyi ucretsiz Aksiyon Oyunları Oyunskorda oynanır. ... Aksiyon Oyunları. Toplam 1897 oyun; 1 - 36 arası gösteriliyor.
Çok reklam cıkıyor
Botlar srsly gibi kontrolden çıktı, siz beyler bunu düzeltmelisiniz, karakter görünüşümüz o kadar aptal ki fazla vuramaz bile botlara vuramaz bile bunu düzeltin. Bu oyun beni öfkelendiriyor.
Harika oh ve 20 ot diyor, eğer 500 öyleyse sadece harfleri yazacağım tamam tamam digfhruufye9wurvdoagdjf9eugwjdorgdjdyrjhr rbrirvr r8r r rurvr kaba 3g3 rbeie73. 3ue83j 3 28eyev 2v2j91bw. Bu BRB t 3o383 4t93 e rur9391ev gizli r7etw d fbrutrekueyeeuurir f rud9rvebwuoe r reuey3o3uy3be Faroe r88sgwufgro8wywgwhej38bd karides B ZZZ cümle ckhksirjfjdjdjhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdjdkqisjnxbxu8eufhbxbdjrviduegijsjehrjrjdjdngeieej, kaburga Geiger arkadaş, fvfydnrhtdvdjfjeueirjebdbdbdggdrhndudbdbfbdbddjiduebens0wgr039e
Dövüş oyunu indir android | Android en iyi dövüş oyunları
gemi altıgen beyzbol ve daha fazlası gibi yeni haritalar var