(iOS) Stumble Guys: Multiplayer Royale κωδικοποιεί άπειρους πολύτιμους λίθους
Feb 3, 2022 17:19:58 GMT 7
Post by femsdescompmeti on Feb 3, 2022 17:19:58 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά εδώ είναι μερικά μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα αυτού του παιχνιδιού: 1, δεν μπορώ να μετακινήσω το joystick. 2, το ping γίνεται πολύ υψηλό. 3, απλό άδικο παιχνίδι. (Αυτά που μειονεκτήματα) πλεονεκτήματα: 1, η έννοια του παιχνιδιού είναι καλή. 2, δεν μπορείτε να συνομιλήσετε (👍). 3, τα χειριστήρια με εκπλήσσουν. Αλλά περίμενε! Υπάρχουν περισσότερα! Αυτό το παιχνίδι είναι καλό από όλα, αλλά ένα μειονέκτημα, παίρνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό μου, σας ευχαριστώ που με ακούσατε!
Είναι διασκεδαστικό, αλλά οι χάρτες όπως τα παγωμένα ύψη, ο διαστημικός χάρτης και η σούπερ τσουλήθρα είναι στημένα, όταν γλιστράτε στον πάγο στην αρχή, απλώς συνεχίζετε να παίρνετε και να αναπηδάτε χωρίς τρόπο να ολοκληρώσετε. Στο διάστημα πέφτεις στους δακτυλίους των πλανητών, επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να ολοκληρώσεις, ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΡΟΤΣΛΙΤΣΑ!!!! όταν γλιστράς προς τα κάτω, ΣΕ ΠΑΝΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΔΚ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΦΤΕΣΑΙ!!!!! Και επίσης επιλέγοντας τον χάρτη... Κάποιοι είναι άδικοι όπως το ποδόσφαιρο η αντίθετη ομάδα που είμαι εναντίον κερδίζει πάντα π.χ. εκεί ΜΠΟΤΣ!!!!!
Ήταν καλό μέχρι που άρχισε να γίνεται ενοχλητικό. Όπως για παράδειγμα είμαι κοντά στη γραμμή τερματισμού και πρέπει απλώς να πηδήξω, οπότε πηδάω και φτάνω εκεί, αλλά από το πουθενά απλώς πέφτω και πρέπει να ξαναρχίσω. Αυτό συμβαίνει κυρίως στο μοτίβο ένα και στα παγωμένα ύψη. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι υστερεί τόσο πολύ.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, απλά εύχομαι να μην σε έδιωχναν από το πάρτι στο οποίο συμμετείχες μετά από κάθε αγώνα
Υπέροχο παιχνίδι, κοντά στο Fall Guys. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι η γωνία της κάμερας είναι πραγματικά χάλια σε αυτό το παιχνίδι, τρέχω στον χάρτη και η κάμερα δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις κινήσεις μου, κάτι που με κάνει να πέφτω. Έχει καθυστερήσει πολύ. PLZ FIX
Αυτό είναι ένα ανόητο παιχνίδι όταν γυρίζω σε δωρεάν έπαθλο αυτό το παιχνίδι μου δίνει μόνο συνηθισμένο ή ασυνήθιστο στον τελευταίο γύρο που θα προκρινόμουν αλλά λόγω του προβλήματος του ping ξεκίνησα στο sart
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό, οι διαφημίσεις είναι πολύ πολύ απογοητευτικές και στα ύψη του πάγου είναι σχεδόν αδύνατο να το περάσω Αποβάλλομαι μερικές φορές το λύνω!
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσουν οι γροθιές και οι κλωτσιές γιατί κάθε φορά που έφτασα στη γραμμή τερματισμού κάποιος χρησιμοποιεί για να κλωτσήσει ή να χτυπήσει με γροθιά έχω πάσο παραπάτημα, αλλά σκεφτείτε για όσους δεν έχουν πάσο παραπάτημα. Παρακαλώ φτιάξτε μια προσαρμοσμένη αίθουσα πάρτι που Το emote δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνολικά αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για όσους αγαπούν το φθινόπωρο παιδιά🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Σκάτα
Είναι πληρωμένο να κερδίσεις λίγο γιατί αν αγοράσεις το season pass, ξεκλειδώνεις τη δυνατότητα να κλωτσήσεις τους ανθρώπους ώστε να πέσουν κάτω
Πολύ κακό παιχνίδι. Προσφέρει 0 αστέρια. Κανείς δεν πρέπει να το παίζει. Πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες. Υστερεί ανά πάσα στιγμή. Διαφήμιση μετά από κάθε παιχνίδι.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΒΕΛΤΙΟΣΗ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
Αυτό το παιχνίδι ήταν φοβερό ΠΡΙΝ τη νέα ενημέρωση Τώρα καθυστερεί και είναι βαρετό Δεν μπορούμε να κερδίσουμε πετράδια κερδίζοντας
Πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με έναν φίλο. Αλλά έχω τόσα πολλά σφάλματα. Δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα. Όταν έλεγε δωρεάν. Και προσπαθήστε να αγοράσετε το όνομα αλλαγής δεν μπορεί να chanhe.
Δεν αξίζει και πολύ γιατί έχω το πραγματικό fall guys όμως αν δεν έχεις αξίζει
Τι συμβαίνει με αυτό το πρόβλημα με το ping, όπως το ίντερνετ μου θα τρέχει μια χαρά, χωρίς να καθυστερήσει το παιχνίδι και θα πέσετε έξω και θα ξεκινήσετε ξανά από το σημείο ελέγχου... Διορθώστε αυτό το σφάλμα
Είναι φρικτό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα Το ηλίθιο κόλπο στο Jungle Roll χρησιμοποιείται κυριολεκτικά σε κάθε διακομιστή. Το hitbox των σημείων αναπαραγωγής στο Jungle Roll είναι φρικτό και το ping μου δεν είναι καν κακό.
Αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό. Μου αρέσουν τα χειριστήρια, αλλά θα συνιστούσα να προσθέσετε ένα κουμπί αρπαγής. Κάπως σαν να έχεις τη γροθιά που πρέπει να πληρώσεις. "αλλά κάνε αυτό το δωρεάν" αισθάνεται απλώς μια μικρή αμοιβή για να κερδίσει με το emote γροθιά.
Παρα πολυ ωραιο παιχνιδι , διασκεδαστικο και ωραιο !!!!!!
Μέτιο άλλα ΟΚ για να το κατεβάσει
Μην με παρεξηγείτε αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια που παίζω στο τηλέφωνό μου, αλλά έχω πάντα τους ίδιους χάρτες, μόνο 1 φορά παίρνω έναν καινούργιο κάθε 6 ή 7 φορές που παίζω και το ping είναι τόσο κακό που συνέχισα να δυσκολεύομαι Το θέμα ήταν ότι επέστρεφα στην αρχή όταν ξεκάθαρα έτρεχα και το ping κάνει επίσης να παίρνει για πάντα να πέφτει και να ξαναζωντανεύει, οπότε δεν θα έλεγα μην κατεβάσετε το παιχνίδι, απλά πρόκειται να πω στους δημιουργούς του παιχνιδιού να δοκιμάσουν και διορθώστε το ping
Είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά πρέπει να μπορούμε να κερδίζουμε μερικά πετράδια όταν χάνουμε. Όπως 10 για τον νικητή και 3 οι άλλοι που πέρασαν στον τελευταίο γύρο.
Πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι το ίδιο πρόβλημα με τους άλλους παίκτες που δημοσίευσαν αυτό που πιστεύουν, έχω επίσης μια ιδέα τι θα γινόταν αν προσέθετε μια φωνητική συνομιλία
Εξαιρετικό παιχνίδι, εκτός από το να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά τον αγώνα σας για να λάβετε τα πράγματά σας και να έχετε την επιλογή να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους βλέποντας μια διαφήμιση στο τέλος του αγώνα, με άλλα λόγια θα ήταν πολύ καλύτερο με λιγότερες διαφημίσεις που έκανε η νέα ενημέρωση το κουμπί άλματος καθυστερεί, οπότε δεν θα γίνει εγγραφή
Ωραίο, αλλά ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να επιλέξουμε τον χάρτη μας είναι τυχαίο, παρακαλούμε διορθώστε το στην επόμενη ενημέρωση
Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά μερικές φορές ξεγελάει με τον παίκτη. Κάνει επίσης με μένα, στον πρώτο γύρο περνάει 16 παίκτες. Παίζω έναν αγώνα που μας δείχνει ότι χρειάζονται 16 παίκτες για τον επόμενο γύρο, αλλά χρειάζονται 13 παίκτες μόνο για τον επόμενο γύρο.
ΑΠΛΆ ΤΕΛΕΙΟ
Ωραίο παιχνίδι
👍
το παιχνίδι γενικά είναι κακό. είναι μια φθηνή εκδοχή του φθινοπώρου παιδιά. τα παιχνίδια είναι χαζά και εύκολα το ping είναι πάντα υψηλό, τα χειριστήρια είναι τρομερά και για να μην αναφέρουμε ότι πρέπει να πληρώσεις για να σπρώξεις τους ανθρώπους
Οχι απλά όχι
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν είναι ενδιαφέρον γιατί το παιχνίδι μόνο 1 ώρας από άλλα παιχνίδια δεν έχει ενδιαφέρον, οπότε το παιχνίδι που δεν είναι εθισμένο μόνο βαρέθηκε χρόνο, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι σας ευχαριστώ για όλους.
Πολύ ωραίο παιχνίδι ίδιο το πραγματικό fall guys
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΒΑΡΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΑΓΩΝΕΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ . 0 LAG ΟΧΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ PING .ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.
Μην παίξετε αυτό το πολύ μεγάλο λάθος σε αυτό το παιχνίδι
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ιδέα μου είναι το bansq θέλουμε βαθμίδες στην επόμενη ενημέρωση όπως χάλκινο, χρυσό, διαμάντι κ.λπ. δίνω σε αυτό το παιχνίδι 4 αστέρια επειδή υπάρχει ζήτημα ping.bansq αυτό το παιχνίδι είναι νεκρό στην Ινδία, γι' αυτό βοηθήστε μας
ΤΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ fallgys
Stumble guys, προσθέστε και βελτιώστε αυτά τα πράγματα:- 1. Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού μας μπορεί να φορέσει μέρη της στολής, έτσι μπορούμε να φτιάξουμε τον δικό μας συνδυασμό φορεμάτων. 2. Προσθέστε προσαρμοσμένο πάρτι. 3. Προσθήκη συστήματος κατάταξης. 4. Μπορούμε να παίξουμε με τους φίλους μας προσθέτοντάς τους στην ομάδα. 5. Αλλάξτε το στυλ του λόμπι. 6. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε emotes στο λόμπι. 7. Δώστε περισσότερα πετράδια στις διαφημίσεις. Παράδειγμα: 30-45 πετράδια σε 4-5 διαφημίσεις την ημέρα. 8. Δημιουργήστε μεγαλύτερους χάρτες 9. βελτιώστε τα γραφικά 10. προσθέστε αποστολές 11. προσθέστε συμβάντα όπως το φθινόπωρο παιδιά 12. αφαιρέστε σφάλματα και σφάλματα
Gg
Η λειτουργία πάρτι δεν λειτουργεί, συνολικά είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά απογοητεύτηκα που δεν μπορούσα να το παίξω με το gf μου, δίνει σε εμένα και στο gf μου ένα σφάλμα κάθε φορά που προσπαθούμε να συμμετάσχουμε στο πάρτι.