Post by femsdescompmeti on Feb 3, 2022 17:23:00 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast 2022 version ▞▞▞
mükemmel
oyununuz reklamlarla dolu 😡😡😡😡😡😡
Hiç düşünmeden harika bir zaman kaybı. Ne yazık ki, asla ilk birkaç seviyeden daha zor olmaz. Çok çabuk sıkılırsın. Bir tekne dolusu eklenti var, aslında her seviyeden sonra ve seviyeler hızlı ilerliyor. Bol eklentili kolay bir zaman kaybı arıyorsanız, bu tam size göre.
Sakın oynamayın hiç güzel değil
Oyun güzel olmuş elinize sağlık yalnız kafasını tutturamıyorum ve onu seyi temizlesek iyi olurdu. Ama olsun oyun gercektende çok güzel olmuş.
Harika Güncellemeler Daha Fazla Düşman ve Öğeler
Güzel oyun ama daha zor seviyelere ihtiyaç var 🙏🙏🙏🙏
Oyunda Çok Az Level Var 100 levelden sonra Full Aynı Ben 311 inci levele kadar oynadım 😠
O yüzden bugün oyunu indirdim. Hatalar var. Olmayacak... (Bu sözleri yazdığıma bile inanamıyorum.) Bakın ekler. Bu yüzden farklı bıçaklar alamam. Ne oluyor? Siliyorum yani. Tekrar indireceğim ve boğazımdan kaç tane eklentinin tıkandığını göreceğim. Yani her şey yolunda giderse puanımı değiştireceğim. Ama tüm teklifiniz buysa, sadece silinecektir. Tamam, diğer insanların puanını okudum. Tekrar indirmeyecek. Barış.
Saçmalık tam reklam. reklam için oyun
Korkunç değil ama çok şey ekleyen en iyi oyun değil ama çoğunlukla iyi bir oyun
Yeni yükledim oyun güzel olmuş ama ekmek atmak var oyun unutma
Yani idare edecek bir oyun
Farklı oyun modları, özel bıçaklar, bitmek bilmeyen görevler ve dahası sizleri bekliyor. Knife Hit v1.5 sürümünde yeni oyun modu eklenmiş olup,
Eylenceli ama çok reklam var İnternetinizi kapatarak oynamalısınız
Gerçekten eğlenceli bir oyun çoğu oyundan çok daha kolay
çok reklam var
Bu oyun ben de yaş 8 yaşım dan beri oynuyorum
Bir seviyeyi bitirdiğimde çok fazla reklam her seferinde bir reklam geliyor ve seviyeler aynı Ama eğlenceli
Tek kelimeyle muhteşem üste kalması Için (gerisi boş sakın okuma) 855 8r8t8xtids5t7s47stidtdix8txittixtiyofy9f8yxy69f8xiyciycyicoycy9cyocyoycoyciyiyfo tldhtkrrzixttx8iyc8txit5kdtx87d5stzr7746if Ufuv7guvucyc ŞARJ% igug7givivibh 100 YCYFGUVGUGI Ycjgugjcfgufucyf7fuf7g7giv7cigf7ryd5dhdy7f7c7fufucuvucuvg7g6fuc6f7g7g7c7vygucufugugicugucucuvucuguvug6g6g7cyc7g7gycycycugig7g7g7g7gucuvuvuvyg7gif7ufudcucufhfnoddiditsitdt8ditsit7dt8dtix8diycoyfiyhc85ehctidd58xitd85d85d8tt8dt7d8tdyixt88d8igtxiyx8 ixt8dotkyg
İki yıldız hakkında bilgi spxc öğretmeye ekmek et falan
Bu oyundan keyif aldım. Bir kere başlayınca duramazsınız.
Güzel ama grafikleri yükseltebilirsin
Her şeyden önce oyun son derece İyi ama tüm seviyeler aynı
Çalışırken eğlenceli bir oyun!
Bu oyunu oynamaktan keyif aldım! Grafikler fena değil ve kullanımı kolay. İnsanları onlardan kurtarmak için kötü adamlara silahlarla vurmaktan gerçekten zevk aldım. Hatta 2.99 $'ı reklamsız olarak ödedim, bu makul bir fiyat çünkü hala ücretsiz olarak bir şeyler almak için reklamları izlemeniz gerekiyor. Tek yolu bu! 😆😊👍👍💘💯%👏
Reklamlar olmasına rağmen. Bu oyun gerçekten eğlenceli ve harika bir zaman öldürücü!
Arkadaşlar oyun çok güzel tavsiye ederim
Bu iyi bir oyun, neredeyse hiç reklam yok ama internetinizi kapatan hiçbir reklam istemiyorsanız bazı btw
Cok kkkkk kotuuuuu berbatt iyrenc bir oyun kaldirdim ben sizde yuklemeyin ksisgididufkskhshsmsnsjdkskeyehusidgdgdgdydgdhhhdhdhdhdhdhdysysghdhdhdhdhdhseh BU TAM BİR IYdhdhhC
Harika bioyunfakatoyunkasıyor
Lan bu araçlık mallık mı var kafasızlık var hiç güzel değil güzel diyen yuh onu saniye reklam konumunda duruyo bıçak yerine bide ekmek koymuşlar nasıl bir şekilde çalışıyo çok merak ediyorum bide bu oyun beni 1 tık bile eğlendirmiyo yani bu oyunu sakın indirmeyin hiç tavsiye etme oyun yapımcıları ap bune lan bu oyuna sakın ama sakın vurma usta no asla indirmeyin şimdi biraz rastgele effggggdffggyhhfghbjjihggggggghjhgfggvhhhhgfgghhhhffdffggghggggggggvvgggfffthhgfgg
Şimdiye kadar seviyorum. Hayal kırıklığımı gidermek için böyle bir oyuna ihtiyacım vardı! Umarım çok eğlenirim. Ama az önce indirdim, göreceğiz.
Birincisi, Her Seviyeden sonra bir Reklam var, bundan nefret ediyorum ve ikincisi, bir seviyede sadece biraz oyun var, Bu yüzden onu sildim ve tekrar indirmeyi düşünmüyorum. Teşekkürler(Biraz saygı için -_-)
Çok kötüüüüüü hem böyle kesmek diye bir şey yok 👎👎👎
Çok eğlenceli ama aynı şeyin bir döngüsü haline geliyor
Hürriyet bu ne duruyor daha nennen saar yorum hem bozuluyor hem de bozuluyor hem bozuluyor hem de 4yemeğe kattığı değeri takdir eden bir bahçe eylesin tepesi yakın eylesin cenneti olsun cennet olsun 4güzel bu aeti 4sohbet gözden kayboluyor 7hem daha fazla bozuluyor iyi olur 80.90.2.tl ye te r 7karakter arasında daha önce iki üç kara şövalye da benim yerime yerime göz atıyor çok atıyor çok güzel bir bak nw muradın varsa versin bir