Post by femsdescompmeti on Feb 3, 2022 17:29:30 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ να περάσω καν το πρώτο επίπεδο
Download Sportime24 apk 1 for Android. Sports News and News from the region of Preveza. ... Hello Neighbor. 8.0. Android Auto.
Το PUBG MOBILE έχει πιο αξιοπρεπή γραφικά, δεν έχει διαφημίσεις και το στυλ παιχνιδιού του είναι καλύτερο... Έκπληκτος που είναι κινητό σε σύγκριση με αυτό... Αγοράστε το παιχνίδι σε μια κονσόλα εκτός και αν ακολουθήσουν τα ίδια βήματα με το PUBG MOBILE
Δίνω αυτό το 1 αστέρι επειδή το χέρι είναι πρόβλημα και σαν χαρτί και το γρασίδι δεν είναι δροσερό, ενημερώστε την παλιά έκδοση Μου αρέσει η παλιά έκδοση γεια γείτονα, διορθώστε αυτό το χέρι και το γρασίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα μπορείτε να το λύσετε; Παρακαλώ λύστε το! Το πρόβλημα είναι σήμερα όταν άνοιξα το παιχνίδι, δεν μπορώ να παίξω την πράξη 2 και όλα τα επίπεδα είναι κλειδωμένα, όταν πατάω για να παίξω την πράξη 2 και στη συνέχεια αγόρασα ξαφνικά το πλήρες παιχνίδι έγραψα, παρακαλώ λύστε το ξέρω ότι το παιχνίδι είναι δωρεάν αλλά είναι δεν είναι δωρεάν σήμερα, παρακαλώ λύστε το ωωω, περιμένετε άλλο ένα πρόβλημα, παρακαλώ δωρεάν το παιχνίδι για το τηλέφωνο, παρακαλώ, θέλω να το παίξω στο iPhone. Τώρα θα βαθμολογήσω αυτήν την εφαρμογή με 2 αστέρια εάν λύσετε αυτό το πρόβλημα, τότε θα σας έδινα 5 αστέρια
Rewards, Diorama and Developer Diary #2. Check out #Kickstarter UPDATE3 kickstarter.com/projects/helloneighbor/hello-neighbor/posts/1383944…
Εγώ τώρα το κατεβάζω
Το παιχνίδι είναι γενικά καλό, μου αρέσει το πώς είναι δωρεάν εκεί που δεν είναι σε πολλές συσκευές. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για τη λήψη. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό που χρειάζεται σχεδόν πάνω από μία ώρα για να το κατεβάσετε. Επίσης, το gameplay είναι πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι είναι υπέροχο!
Είναι λαγκαρισμένο δεν δουλεύει καλά
Παρακαλώ διορθώστε το, μπορώ να παίξω μόνο το πρώτο που πρέπει να πληρώσω για να ξεκλειδώσετε τα άλλα!! Διορθώστε το για να διορθώσετε αυτό το ένα αστέρι!
Δεν μπορώ να πάω στο act4 (τελικό)
Για να ξεκινήσετε λοιπόν, υπέροχο παιχνίδι. Σε υπολογιστή ή κονσόλα, κινητό από την άλλη πλευρά, ο έλεγχος είναι χαλασμένος, το παιχνίδι χρειάζεται πρόσβαση στα αρχεία φωτογραφιών πολυμέσων κ.λπ. Κάτι που είμαι σίγουρος ότι παραβιάζει όλες τις γραμμές ασφαλείας της Google, καθώς και το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να νικηθεί, στην πράξη 3 δεν μπορείτε να το ολοκληρώσετε γιατί δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος να ξεπεράσετε τον γείτονα. Διορθώστε το παιχνίδι σας!! Θα του δώσω 2 αστέρια επειδή η πτυχή του παιχνιδιού είναι πολύ ωραία και είναι αρκετά μυστηριώδης και τρομακτική μερικές φορές
Ρε παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι δεν ξέρω πως περναω το δεύτερο επίπεδο
Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, δεν μου έδωσε ποτέ οδηγίες για το πώς να παίξω. Επίσης, θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ελέγχεις τον τρόπο παιχνιδιού σου, γιατί όταν έπαιζα ήταν τόσο δύσκολο να ελέγξω το παιχνίδι. Δεύτερον, κανένα από τα κουμπιά δεν θα λειτουργούσε όταν τα πάτησα. Επίσης, αν αυτό το παιχνίδι έχει βαθμολογία 4,0 αστέρια, τότε θα πρέπει να είναι ένα παιχνίδι αξιολόγησης 4,0 αστέρων, αλλά αντίθετα ήταν σαν ένα παιχνίδι αξιολόγησης 1,0 αστέρων. Ξέρω ότι είναι κάπως αγενές αυτό που λέω, αλλά είναι η αλήθεια. Συγνώμη
Είναι πραγματικά καλό, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η νέα ενημέρωση όπου πρέπει να πληρώσουμε για να παίξουμε όλες τις πράξεις;! Δεν είναι πραγματικά δίκαιο. Ήταν δωρεάν τόσο νωρίτερα, αλλά μετά έπρεπε να προσθέσετε μια αγορά; Αυτό έκανε όλους τη ζωή στεναχωρημένη γιατί δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.
Πραγματικά? Αυτό το παιχνίδι δεν υποστηρίζει καν Samsung (a8). Δείχνει μια μαύρη οθόνη όλη την ώρα με τα χειριστήρια να είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να δω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αλλά μπορώ να ακούσω βήματα, βαριά αναπνοή, κ.λπ. Διορθώστε αυτό το παιχνίδι. Έχω βρει καλύτερες εναλλακτικές λύσεις τρόμου και δράσης από αυτό ευτυχώς. Θα επιστρέψω σε μερικούς μήνες και αν αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να μην λειτουργεί, θα διατηρήσω τη βαθμολογία μου με 1 αστέρι για πάντα, καθώς είναι δίκαιο. Είναι χάλια γιατί ήθελα να παίξω HN για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα!
Οι έλεγχοι είναι τρομακτικοί! Τρόπος προς την ευαίσθητη! Χρειάζεστε λίγη δουλειά! Μερικές φορές όταν τρέχει (ο χαρακτήρας που παίζετε) θα πετάξει ό,τι αντικείμενο έχετε στο χέρι ή συμβαίνει όταν πηδάει και κατά καιρούς καθυστερεί! Θα λιποθυμούσα για λίγο και μετά θα ξαναπήγαινα! Συμβαίνει πολύ! Ειδικά όταν πιαστεί! Υποθέτω ότι αυτό το παιχνίδι δεν υποστηρίζει νεότερα τηλέφωνα ναυαρχίδας galaxy s20 και άνω! Λειτουργεί άψογα στην ανενεργή σημείωση 9 μου Δεν χρησιμοποιώ πλέον, αλλά υστερεί σε νεότερα μοντέλα! Διορθώστε τα χειριστήρια! Προς ευαίσθητους!
Αχ, νομίζω ότι τα χάλασα όλα. Πήγα στο google play στο google στον υπολογιστή μου και δεν νομίζω ότι έπρεπε να το κάνω, οπότε τώρα το κατεβάζω δωρεάν στον υπολογιστή μου.
Μόλις κέρδισα το παιχνίδι και το παιχνίδι ήταν τόσο διασκεδαστικό που θέλω πάντα το Hello Neighbor στο Play Store σαν να είναι εδώ αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό
💩💩😠😠😠😠
Τέλειο
Αγοράστε το tinyBuild High-Speed Bundle - Microsoft Store el ...
Διασκεδαστικό, αλλά πολύ δύσκολο, πώς υποτίθεται ότι θα το καταλάβετε μόνοι σας, ο έλεγχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά του για όλο το παιχνίδι, αν έχετε υπολογιστή, playstation. Ή αν είναι επίσης στο xbox, απλώς πάρτε ολόκληρο το παιχνίδι εκεί με καλά γραφικά. Οπότε κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι πρέπει να είναι δωρεάν.
EXW XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO KAI EXEI 1 FPS ME ULTRA LOW GRAPHICS
Ήταν ωραίο όταν ήταν δωρεάν, αλλά τώρα υπάρχει μια δοκιμή και όχι, δεν συνιστώ να το αποκτήσετε.
Χαλιά παιχνίδι παρά πολλά bags γραφικά overwatch ο ήχος 🤮 χάλια
Το παιχνίδι αποτελείται από πέντε επεισόδια και το πρώτο είναι εντελώς δωρεάν για τους ιδιοκτήτες συσκευών iOS. Κάθε μία από αυτές διαρκεί 3-4 ώρες, έτσι ακόμα
Galaxy s8+ και μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει το παιχνίδι ΕΛΕΟΣ!!!!
Είναι πολύ δύσκολο στο κινητό
Δεν κάνω σχεδόν ποτέ κριτική. Αλλά αυτό είναι μια εξαίρεση. Αυτό το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Το κατέβασα σαν πριν 3 μέρες και έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο από τότε που άρχισα να το παίζω. Είναι σχεδόν αδύνατο να πηδήξεις από το ένα μέρος της οροφής στο άλλο.Οι έλεγχοι είναι τρομεροί. Αν μπορούσα να βαθμολογήσω αυτό -100 αστέρια θα το έκανα.